top of page

Bli medlem i Sandefjord Pistolklubb

Hvorfor bli medlem i SPK?

Pistolskyting er en morsom, spennende og utfordrende hobby. Det gjelder å holde våpenet stødig samtidig som man skal avfyre uten å bevege våpenet.

Pistolskyting er noe alle kan ha som en hobby hvor man kan komme å skyte etter eget ønske, uten å legge ambisjonsnivået alt for høyt. Eller man kan velge å delta mer aktivt med å konkurrere i forskjellige disipliner mot andre og ikke minst seg selv.

Klubben har et veldig hyggelig og bra miljø hvor alle vil trives, enten man er en hobby- eller konkurranseskytter.

Klubben har organiserte treninger og konkurranser for baneskyting (vanlig blinkskyting) og feltskyting (figurer i forskjellige størrelser, farger og avstander).

Hvordan kan jeg bli medlem?

Er du interessert?

Du kan fylle ut skjema for søknad om medlemskap på nettsiden, eller møte opp til prøveskyting og fylle ut skjema der. Du kan også ta kontakt med et av våre styremedlemmer eller spørre en du kjenner i klubben.

Hva koster det?

Årskontingenten er kr. 1000,- inkludert kontingenten til Norges skytterforbund, og bladet Skytternytt som er obligatorisk. Nye medlemmer må gjennomgå et nybegynner-/sikkerhetskurs.

Kontingenter til forbund og krets er den til enhver gjeldende vedtatte kontingent.

Det koster også 60 kroner i treningsavgift per gang. Dersom man ønsker kan man betale 800 kr for et år for ubegrenset antall ganger. For medlemmer koster det kr. 40,- med våpen.

bottom of page